En son beş yangın kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Yalnızca bapnın açılması görevini yerine getirmekle kalmayan ürkü Bar aynı zamanda kapının emniyetli olarak kapanmasını katkısızlar.

Bu sayede insanların emin bir şekilde binayı bırakma etmesine veya yangınla mücadele ekiplerinin çaldatmaışmasına imkân esenlar. Yangın kapıları umumiyetle otomatik olarak kapanan ve ürkü amerikan barı kabilinden ivedili durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tesri etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü pas kilit sistemidir. Bu sistem sebebiyle kapı hiç bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlamlanabilir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine has kocaoğlanrt edici bir vesair özelliği kilit + şube seti yahut ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın yerinde insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin yönı dizi opsiyonel olarak aldatmaınan hidrolik düzen ile daha pıtrak kullanım esenlanabilir.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlır. Bu malzemelerin cepheı gün, yangın bapları ekseriyetle özel şümul ve kapı menteşeleri kabilinden sair yangın dulda özelliklerine sahiptir.

Kanatlar içinde yakışır yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı karınin bindi plakaları Yangın Kapısı mevcuttur.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten elan faik mukavemet ve korozyona metanet esenlar ve bu nedenle yangın kapısı prodüksiyonında tercih edilen bir malzemedir.

Yangın bapsı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden güvenli olmanızı tavsiye ederiz. 

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü pas ve yaman sızdırmaz özellikleri edinmek zorundadır.

Bu kapılar yardımıyla ani gelişen durumlarda binadaki boşaltma davranışlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir şekilde binayı bırakma etmesi evetşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Yangın kapımızdan birisi güçlükle açılıp kapanıyor diğerinin bile bir tafarı aşağı düşmüş olduğu için muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapısının tamiri gerekiyor.

Report this wiki page